Gepaneerde fishsticks met zaadjes en yoghurttartaar met appelen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwfilets
- 2 grote eieren
- 1 citroen
- 150 g oud brood
- 50 g bloem
- 3 el zaadjes naar keuze: lijnzaad, zonnebloempitjes, sesamzaadjes ...
- 2 el olijfolie
- peper
- 2 lente-uitjes (voor de tartaar)
- 1/2 appel (voor de tartaar)
- 250 g natuuryoghurt (voor de tartaar)
- 30 g kleine augurken in azijn (voor de tartaar)
- 1/2 el kappertjes (voor de tartaar)
- 4 takjes bladpeterselie (voor de tartaar)
- 600 g kabeljauwfilets
- 2 grote eieren
- 1 citroen
- 150 g oud brood
- 50 g bloem
- 3 el zaadjes naar keuze: lijnzaad, zonnebloempitjes, sesamzaadjes ...
- 2 el olijfolie
- peper
- 2 lente-uitjes (voor de tartaar)
- 1/2 appel (voor de tartaar)
- 250 g natuuryoghurt (voor de tartaar)
- 30 g kleine augurken in azijn (voor de tartaar)
- 1/2 el kappertjes (voor de tartaar)
- 4 takjes bladpeterselie (voor de tartaar)