Recept zoekresultatenGebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappel
Recept zoekresultatenGebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappel
Delhaize logo
  • Gebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappel
    A

Gebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappel

Gebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappelA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 4 dikke eendenborstfilets (+- 800 g)
  • 250 g witte champignons
  • 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 1 bio sinaasappel
  • 38 cl gevogeltefond (uit bokaal)
  • 10 dl water
  • 1 sjalot
  • 1 dikke bol knoflook
  • 4 takjes verse tijm
  • 1 handvol peterselie
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el bloem
  • peper
  • 4 dikke eendenborstfilets (+- 800 g)
  • 250 g witte champignons
  • 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 1 bio sinaasappel
  • 38 cl gevogeltefond (uit bokaal)
  • 10 dl water
  • 1 sjalot
  • 1 dikke bol knoflook
  • 4 takjes verse tijm
  • 1 handvol peterselie
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el bloem
  • peper