Gebakken sint-jakobsvruchten gekonfijte wortelen, passievrucht, currysaus
door Yves Mattagne

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- olijfolie (frying)
- 20 g citroengrasstengel (voor de saus)
- 5 g look
- 20 g gember (voor de saus)
- 4 g zachte curry
- 15 cl bruine kalfsfond
- 2 cl sojasaus
- 6 blaadjes verse koriander
- boter
- 4 jonge wortelen
- 2 lente-uitjes
- 20 g citroengras
- 2 g rode peper zonder zaadjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember
- 10 cl sinaasappelsap
- 1 passievrucht
- 4 sint-jakobsvruchten
- olijfolie (frying)
- 20 g citroengrasstengel (voor de saus)
- 5 g look
- 20 g gember (voor de saus)
- 4 g zachte curry
- 15 cl bruine kalfsfond
- 2 cl sojasaus
- 6 blaadjes verse koriander
- boter
- 4 jonge wortelen
- 2 lente-uitjes
- 20 g citroengras
- 2 g rode peper zonder zaadjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember