Fruitige muffinsPT45M16 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/h61/hca/9211424112670.jpg3 eieren100 g peterseliewortel5 bananen100 g frambozen50 g geraspte kokos250 g bloem150 g kokospalmsuiker2 zakjes bakpoeder150 g kokosolie
Plet de bananen met een vork in een kom. Schil en rasp de peterseliewortel.
Meng de peterseliewortel samen met de bloem, de kokospalmsuiker, de geraspte kokos en het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
Laat de kokosolie smelten en voeg aan de mengeling toe.
Meng alles tot je een homogeen deeg krijgt.
Boter de muffinvormpjes in met kokosolie.
Leg 2 frambozen in elke muffinvorm. Giet het deeg erin en leg er nog eens 2 frambozen bovenop.
Bak 20 min. in de oven op 180°C.
Kooktip
Siliconen bakvormen hoef je niet in te boteren ...
Tip van onze voedingscoach: probeer niet elke dag zoetigheden te eten ... Het beste vieruurtje is nog steeds een lekker stukje fruit!