Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenForel met tartaar van zuring en salade
Delhaize logo
  • Forel met tartaar van zuring en salade

Forel met tartaar van zuring en salade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Gluten vrij
Romantisch diner,Moederdag
Hoofdgerecht
Forel met tartaar van zuring en salade

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 eetlepel boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 el wittewijnazijn
  • 3 eetlepels slaolie
  • 2 slaharten
  • 1 handvol kervel
  • 1/4 bakje peulen
  • 1/4 zakje jonge spinaziescheuten
  • 1 molsla of zakje rucola
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1/2 venkel
  • 4 ansjovisfilets
  • 1 handvol zuring
  • 1 el kappertjes
  • 4 augurken
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 1 handvol platte peterselie
  • 80 g mayonaise
  • 4 forellen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Augurken | Zoetzuur
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    850 gr
    2,58 €/kg
    €2,19
    S1997052300012010000
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    14,83 €/kg
    €0,89
    S2020050800427370000
  • Yoghurt | Vol | Natuur
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    500 gr
    2,70 €/kg
    €1,35
    F2003041400144800000
  • Zurkel | Bokaal
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1997012300149410000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Kruid de forellen met peper en zout. Bak ze in een hete pan met een beetje olijfolie en voeg een klontje boter toe.
    2. Pel en plet de hardgekookte eieren en meng ze met de mayonaise, de yoghurt, de ansjovis, de zuring, de augurken, de peterselie en de kappertjes.
    3. Snij de komkommer, de venkel, de slaharten, de peulen en de schelperwten in stukken.
    4. Vermeng met de sla. Breng op smaak met peper, zout, olie en azijn.
    5. Dien de forellen op met de salade en de tartaarsaus met zuring.

    Kooktip

    Garneer de vis met een plakje citroen.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Romantisch diner,Moederdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Forel met tartaar van zuring en salade

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Augurken | Zoetzuur
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    850 gr
    2,58 €/kg
    €2,19
    S1997052300012010000
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    14,83 €/kg
    €0,89
    S2020050800427370000
  • Yoghurt | Vol | Natuur
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    500 gr
    2,70 €/kg
    €1,35
    F2003041400144800000
  • Zurkel | Bokaal
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1997012300149410000