Recept zoekresultatenEntrecôte met tomatenboter
Recept zoekresultatenEntrecôte met tomatenboter
Delhaize logo

Entrecôte met tomatenboter

door Wout Bru
Entrecôte met tomatenboter
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 takjes rozemarijn
  • kervel
  • 2 plakjes rundvlees
  • olijfolie
  • 1 kl sjalotjes, fijngesnipperd
  • 1 kl bieslook, fijngesnipperd
  • 1 kl kappertjes
  • 1 kl parmezaan
  • 75 g rundsfilet
  • 40 g mosterd
  • 60 g mayonaise
  • 250 g boter
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 1 theelepel tabasco
  • 4 el ketchup
  • 1 el gedroogde kruiden (voor de tomatenboter)
  • 1 el gedroogde kruiden (oregano, tijm en voornamelijk dragon, bieslook, dille, provencaalse kruiden)
  • 250 g ganzenvet
  • 6 teentjes knoflook
  • 1/2 kg entrecote
  • zout
  • fleur de sel
  • 2 frietaardappelen
  • 2 takjes rozemarijn
  • kervel
  • 2 plakjes rundvlees
  • olijfolie
  • 1 kl sjalotjes, fijngesnipperd
  • 1 kl bieslook, fijngesnipperd
  • 1 kl kappertjes
  • 1 kl parmezaan
  • 75 g rundsfilet
  • 40 g mosterd
  • 60 g mayonaise
  • 250 g boter
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 1 theelepel tabasco
  • 4 el ketchup