Eendenfilets met geroosterde wortelen, physalissen, gemberjus en notencrumble

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eendenborstfilets
- 6 zoete aardappelen
- 200 g physalis bio
- 1/2 rode ui
- 1/2 sinaasappel (het sap)
- 45 ml gembersiroop
- 30 ml sojasaus
- 2 takjes tijm
- 2 dl wildfond
- 1 rode peper
- 10 g ras el hanout
- 6 el olijfolie extra vierge
- 20 jonge wortelen in verschillende kleuren (mix van jonge wortelsoorten)
- peper
- zout
- 4 eendenborstfilets
- 6 zoete aardappelen
- 200 g physalis bio
- 1/2 rode ui
- 1/2 sinaasappel (het sap)
- 45 ml gembersiroop
- 30 ml sojasaus
- 2 takjes tijm
- 2 dl wildfond
- 1 rode peper
- 10 g ras el hanout
- 6 el olijfolie extra vierge
- 20 jonge wortelen in verschillende kleuren (mix van jonge wortelsoorten)
- peper
- zout