Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
2 op 5Gluten vrij
Picknick,Kids
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 200 g Comté
- 200 g verse fijne groentemengeling naar keuze (radijzen, worteltjes, groene miniasperges, venkel, gele biet ...)
- 1 koffielepel karwijzaad
- 4 eetlepels appelazijn
- 1 snuifje limoenpeper
- 3 druppels truffelolie
- grof zeezout
- houten prikkers
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015010900012390000
S2008090400007130000
S2000120400006770000
Reeds in je keuken
S2003071600019690000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min + 30 min marineertijd
- Spoel de groenten en snijd ze in flinterdunne plakjes. Gebruik hiervoor een dunschiller of een mandoline.
- Besprenkel de fijngesneden groenten met de appelazijn. Kruid met limoenpeper, karwijpoeder en bestrooi met grof zeezout. Besprenkel met enkele druppels truffelolie, meng goed en laat een ½ uurtje marineren zodat de groenten zachter worden en de smaken goed opgenomen worden.
- Snijd de comté in blokjes.
- Presenteer in verschillende kommetjes of op een houten plankje en geef er prikkertjes bij. Zo kunnen je gasten zelf hun minisatés maken.
Kooktip
Snijd ongelijke blokjes kaas: net zo speels als je kleurrijke groenten!
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Picknick,Kids
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015010900012390000
S2008090400007130000
S2000120400006770000
Reeds in je keuken
S2003071600019690000