Recept zoekresultatenCannelloni met tonijn à la niçoise
Recept zoekresultatenCannelloni met tonijn à la niçoise
Delhaize logo
  • Cannelloni met tonijn à la niçoise
    Nutri-Score B

Cannelloni met tonijn à la niçoise

Cannelloni met tonijn à la niçoiseB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 18 vers lasagneblad
  • 300 g tonijn in eigen nat (uitgelekt gewicht)
  • 500 g «Basilico» tomatensaus
  • 250 g sperziebonen
  • 4 el ontpitte groene en zwarte olijven in ringetjes
  • 500 g bechamelsaus
  • 6 el geraspte parmigiano
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 1 ciabatta nog af te bakken
  • 100 g rucola
  • zout
  • 1,5 el azijn
  • 3 el olijfolie
  • 18 vers lasagneblad
  • 300 g tonijn in eigen nat (uitgelekt gewicht)
  • 500 g «Basilico» tomatensaus
  • 250 g sperziebonen
  • 4 el ontpitte groene en zwarte olijven in ringetjes
  • 500 g bechamelsaus
  • 6 el geraspte parmigiano
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 1 ciabatta nog af te bakken
  • 100 g rucola
  • zout
  • 1,5 el azijn
  • 3 el olijfolie