Cannelloni met tonijn à la niçoise


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 18 vers lasagneblad
- 300 g tonijn in eigen nat (uitgelekt gewicht)
- 500 g «Basilico» tomatensaus
- 250 g sperziebonen
- 4 el ontpitte groene en zwarte olijven in ringetjes
- 500 g bechamelsaus
- 6 el geraspte parmigiano
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 1 ciabatta nog af te bakken
- 100 g rucola
- zout
- 1,5 el azijn
- 3 el olijfolie
- 18 vers lasagneblad
- 300 g tonijn in eigen nat (uitgelekt gewicht)
- 500 g «Basilico» tomatensaus
- 250 g sperziebonen
- 4 el ontpitte groene en zwarte olijven in ringetjes
- 500 g bechamelsaus
- 6 el geraspte parmigiano
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 1 ciabatta nog af te bakken
- 100 g rucola
- zout
- 1,5 el azijn
- 3 el olijfolie