Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenLokaalOntdek de heerlijkste Belgische gerechten
Lokaal
Telers & boeren

De Belgische keuken: veelzijdig, lokaal en heerlijk

Wij Belgen zijn echte levensgenieters, en dat merk je aan de vele Belgische klassiekers. Niets dat beter smaakt dan een klassieke vol-au-vent, stoofvlees met frietjes, garnaalkroketten, witloof in de oven, rijsttaart, waterzooi of Luikse balletjes. En niet te vergeten: konijn met pruimen, chocomousse en balletjes in tomatensaus! Ook wij zijn zot van de Belgische keuken én lokale producten van bij ons. We helpen je dan ook met plezier om enkele van de bekendste typisch Belgische gerechten thuis zelf met succes te maken. Volg gewoon onze makkelijke recepten en verbaas jezelf én je gasten met de perfecte homemade Belgische maaltijd. Aan taaafel!

Belgische klassiekers

Op bezoek bij lokale producenten

Wat van de Belgische keuken zo'n succes maakt? Heerlijke lokale ingrediënten van bij ons! Want in ons land wordt er heel wat lekkers geproduceerd, van groenten en fruit tot duurzaam vlees, biomelk ... en natuurlijk Belgisch bier! Benieuwd hoe het er bij onze lokale producenten aan toegaat? Breng een virtueel bezoek aan onze boeren en ontdek alles over de smaakvolle Belhaize producten.

Aubergines van de familie Van Nuffelen

Aubergines van de familie Van Nuffelen

Witloof uit volle grond van boer Dirk

Witloof uit volle grond van boer Dirk

Verse aardappelen van boer Stefan

Verse aardappelen van boer Stefan

Wandelroutes rond Belgische boerderijen

Ons land heeft niet alleen lekkere lokale producten te bieden, maar ook prachtige natuur. Wat dacht je ervan om beide te combineren? We hebben enkele leuke wandelroutes uitgestippeld die je over heel België de mooiste streken laten ontdekken. Onderweg kom je langs de boerderijen van onze Belhaize producenten. Trek je wandelschoenen al maar aan!

Oost-Vlaanderen – Vier Uiterstenroute

Oost-Vlaanderen – Vier Uiterstenroute

Henegouwen - Zenne tot Rebecq

Henegouwen - Zenne tot Rebecq

Limburg – Bronnenwandeling in Voeren

Limburg – Bronnenwandeling in Voeren