Recept zoekresultatenKlassieke vol-au-vent
Recept zoekresultatenKlassieke vol-au-vent
Delhaize logo
  • Klassieke vol-au-vent
    D

Klassieke vol-au-vent

door Jeroen De Pauw
Klassieke vol-au-ventD
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 hoevekip
  • 350 g kalfszwezeriken
  • 400 g kalfsgehakt zonder kruiden
  • 2 eieren
  • 250 g witte champignons
  • 2 grote wortelen
  • 1/2 groene selder
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen
  • 1/4 bussel krulpeterselie
  • 4 takjes tijm
  • 6 plakken bladerdeeg
  • 1 dl room
  • 3 el paneermeel
  • 40 g bloem
  • 100 g boter
  • 2 blaadjes laurier
  • peper
  • zout
  • 1 hoevekip
  • 350 g kalfszwezeriken
  • 400 g kalfsgehakt zonder kruiden
  • 2 eieren
  • 250 g witte champignons
  • 2 grote wortelen
  • 1/2 groene selder
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen
  • 1/4 bussel krulpeterselie
  • 4 takjes tijm
  • 6 plakken bladerdeeg
  • 1 dl room
  • 3 el paneermeel