Klassieke vol-au-vent
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hoevekip
- 350 g kalfszwezeriken
- 400 g kalfsgehakt zonder kruiden
- 2 eieren
- 250 g witte champignons
- 2 grote wortelen
- 1/2 groene selder
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- 1/4 bussel krulpeterselie
- 4 takjes tijm
- 6 plakken bladerdeeg
- 1 dl room
- 3 el paneermeel
- 40 g bloem
- 100 g boter
- 2 blaadjes laurier
- peper
- zout
- 1 hoevekip
- 350 g kalfszwezeriken
- 400 g kalfsgehakt zonder kruiden
- 2 eieren
- 250 g witte champignons
- 2 grote wortelen
- 1/2 groene selder
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen
- 1/4 bussel krulpeterselie
- 4 takjes tijm
- 6 plakken bladerdeeg
- 1 dl room
- 3 el paneermeel