Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

#HalloGoebezigers
Better Eating
Better Planet
Better Living

Wild bij Delhaize

Waar komt ons wild vandaan?

Je vindt seizoensvers wild bij je favoriete Delhaize supermarkt vanaf 1 oktober tot eind januari - op enkele uitzonderingen na. We volgen steeds de Belgische en Europese jachtkalender. Wild invriezen? Nee, daar doen wij niet aan mee! Wild moet vers en zo lokaal mogelijk zijn, toch?

We werken al jarenlang samen met onze gespecialiseerde leveranciers in binnen- en buitenland, die een goed contact onderhouden met hun vertrouwde en nieuwe jagers op het terrein. Alleen de beste jagers blijven aan boord, want respect voor mens en dier is belangrijk. Zeker als het over seizoensvers wild gaat! 

100% vers, wild én Europees

Heb je dit kwaliteitslogo al op de verpakking van je favoriete stuk wild zien staan? Het logo waarborgt 3 dingen: je gewilde wild is 100% vers (en dus nooit diepgevroren), 100% wild (en dus niet gekweekt) en 100% Europees (en dus perfect traceerbaar is). Win-win-win!

Willy Buvens: ervaren wildspecialist

Het wildseizoen telt 3 maanden: 90 dagen vol spanning en opwinding, want tijdens het jachtseizoen telt elke minuut voor het bedrijf van Willy Buvens uit Diest. Binnen 24 uur (België) of 48 uur (Europa) wordt het wild van het bos naar zijn bedrijf vervoerd, gesorteerd, gecontroleerd, schoongemaakt, versneden, luchtledig verpakt en verder verdeeld naar sterrenrestaurants … en het distributiecenter van Delhaize.

Voorrang voor verantwoorde jacht

Willy Buvens werkt al jarenlang samen met Delhaize. Geen wonder: jagers zijn geen doorsnee ‘producenten’. Ze werken met een wild en natuurlijk product, ze zijn afhankelijk van de weersomstandigheden (want als het sneeuwt wordt er niet gejaagd) en voor Delhaize moet alles vers zijn. De jagers hebben ook het volste vertrouwen in Buvens en gaan samen op een verantwoorde, duurzame manier om met de bossen, velden en de dieren.