Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL7!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenMocktails: pret zonder promille
#HalloGoebezigers
Better Eating

Mocktails: pret zonder promille

Schol, doe ze nog eens vol … Maar dan zonder alcohol! Misschien keek je gisterenavond nét iets te diep in het glaasje. Of ben jij vandaag BOB of BOBette van dienst. En wat als je gewoon wat op je gezondheid wilt letten en morgen fris en monter aan je dag wilt beginnen? Wij vinden dat je zelfs geen excuus nodig hebt om voor een mocktail te gaan, want die is minstens even heerlijk als zijn broertje met alcohol. Van een publieksfavoriet zoals de virgin mojito tot een alcoholvrije Hugo of kir royal: probeer ze gerust allemaal en trakteer jezelf zonder schuldgevoel op een extra glas.

De lekkerste cocktails en mocktails maak je zelf

Een aperol spritz, (virgin) mojito, moscow mule of pina colada moeten we je waarschijnlijk niet meer leren kennen. Maar heb je al eens geprobeerd om die ultieme klassiekers zelf te maken? Het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Voor je het weet, mix je cocktails voor de hele buurt!

Het fijne aan cocktails en mocktails is dat je oneindig kunt variëren met smaken en er je favoriete dranken, siropen, fruit, groenten en kruiden kunt in verwerken. Wij hebben alvast enkele lekkere recepten voor jou klaarstaan. Santé!

Cocktails & mocktails die passen bij het seizoen

Stel je cocktail samen in één klik

Met een cocktail zet je de 'happy' in 'happy hour'

Een cocktail drink je écht niet alleen op een terrasje tijdens de zomermaanden. Want voor elk seizoen is er wel een gepast cocktailrecept. Of zeg maar gerust heel wat recepten: van een klassieker als de aperol spritz of negroni tot winterse edities van de espresso martini en gin-tonic, van een exotische cocktail met veel fruit tot een alcoholbommetje op basis van whisky, bourbon of wodka. Misschien draait het bij jou vooral om de fun en denk je 'shaken en klaar!' of misschien moeten de verhoudingen en smaken echt 100% kloppen. Hoe dan ook, bij Delhaize vind je de perfecte cocktail voor elk moment en elke mood.