Recept zoekresultatenPink Champagne
Delhaize logo
  • Pink Champagne

Pink Champagne

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

4 op 5
Vegan
Eindejaar,Romantisch diner
Dranken
Pink Champagne

Ingrediënten voor 16 Porties

16 Porties
  • 2 flessen champagne of cava brut (goedkope)
  • 450 g rode vruchten- of frambozensorbet

Begin met koken

  1. Plaats de sorbet 1 uur op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
  2. Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
  3. Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.

Kooktip

Versier de glazen met enkele rode bessen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 376; energie (kCal): 90; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8,6; suikers (g): 6,8; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,71
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Dranken
  • Pink Champagne