Pink Champagne
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
4 op 5Vegan
Eindejaar,Romantisch diner
Dranken

Ingrediënten voor 16 Porties
- 2 flessen champagne of cava brut (goedkope)
- 450 g rode vruchten- of frambozensorbet
Begin met koken
- Plaats de sorbet 1 uur op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
- Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
- Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.
Kooktip
Versier de glazen met enkele rode bessen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 376; energie (kCal): 90; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8,6; suikers (g): 6,8; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,71
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Dranken