Zalmcarpaccio mi-cuit met kruiden


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g zalmhaasje
- 8 takjes waterkers
- 1/2 citroen
- 1 el mosterd
- 2 el olijfolie
- 6 takjes basilicum
- 6 takjes krulpeterselie
- 5 g bieslook
- 1 el honing (voor de dressing)
- 1 el mosterd (voor de dressing)
- 2 kl wittewijnazijn (voor de dressing)
- 4 el olijfolie met citroen (voor de dressing)
- peper en zout (voor de vinaigrette)
- 300 g zalmhaasje
- 8 takjes waterkers
- 1/2 citroen
- 1 el mosterd
- 2 el olijfolie
- 6 takjes basilicum
- 6 takjes krulpeterselie
- 5 g bieslook
- 1 el honing (voor de dressing)
- 1 el mosterd (voor de dressing)
- 2 kl wittewijnazijn (voor de dressing)
- 4 el olijfolie met citroen (voor de dressing)
- peper en zout (voor de vinaigrette)