Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
door Arabelle Meirlaen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 snuifjes fleur de sel de Guérande
- 1 scheutje zoete wittewijnazijn bio
- 1 takje selder
- 1 takje peterselie
- 2 blaadjes laurier
- 1 takje tijm
- 2 l water
- 350 ml water
- 1 scheutje sojasaus
- 2 zakjes misosoep ‘Saitaku’
- 1 kl wittewijnazijn
- 2 kl fijne suiker
- 1/2 dl fruitige olijfolie (extra vierge)
- 50 g gerapste verse parmezaan
- 1 scheutje olijfolie extra vierge
- 4 cl saké
- fruitige olijfolie (extra vierge) (afwerking)
- bieslook (ter versiering)
- 16 radijzen
- peperbollenmengeling
- 3 lente-uitje met stengel
- zout
- 1 wortel
- 1 sjalot
- 1/2 bio aubergine
- 2 zalmfilet (150g)
- 1 limoen (het sap)
- fleur de sel de Guérande
- fruitige olijfolie (extra vierge)
- 2 ultraverse sint-jakobsvruchten
- 5 pepers (mengeling)
- 2 snuifjes fleur de sel de Guérande
- 1 scheutje zoete wittewijnazijn bio
- 1 takje selder
- 1 takje peterselie
- 2 blaadjes laurier
- 1 takje tijm
- 2 l water
- 350 ml water
- 1 scheutje sojasaus
- 2 zakjes misosoep ‘Saitaku’
- 1 kl wittewijnazijn
- 2 kl fijne suiker
- 1/2 dl fruitige olijfolie (extra vierge)
- 50 g gerapste verse parmezaan
- 1 scheutje olijfolie extra vierge