Recept zoekresultatenMoelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
Recept zoekresultatenMoelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
Delhaize logo
  • Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap

Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap

door Arabelle Meirlaen
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 snuifjes fleur de sel de Guérande
  • 1 scheutje zoete wittewijnazijn bio
  • 1 takje selder
  • 1 takje peterselie
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 takje tijm
  • 2 l water
  • 350 ml water
  • 1 scheutje sojasaus
  • 2 zakjes misosoep ‘Saitaku’
  • 1 kl wittewijnazijn
  • 2 kl fijne suiker
  • 1/2 dl fruitige olijfolie (extra vierge)
  • 50 g gerapste verse parmezaan
  • 1 scheutje olijfolie extra vierge
  • 4 cl saké
  • fruitige olijfolie (extra vierge) (afwerking)
  • bieslook (ter versiering)
  • 16 radijzen
  • peperbollenmengeling
  • 3 lente-uitje met stengel
  • zout
  • 1 wortel
  • 1 sjalot
  • 1/2 bio aubergine
  • 2 zalmfilet (150g)
  • 1 limoen (het sap)
  • fleur de sel de Guérande
  • fruitige olijfolie (extra vierge)
  • 2 ultraverse sint-jakobsvruchten
  • 5 pepers (mengeling)
  • 2 snuifjes fleur de sel de Guérande
  • 1 scheutje zoete wittewijnazijn bio
  • 1 takje selder
  • 1 takje peterselie
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 takje tijm
  • 2 l water
  • 350 ml water
  • 1 scheutje sojasaus
  • 2 zakjes misosoep ‘Saitaku’
  • 1 kl wittewijnazijn
  • 2 kl fijne suiker
  • 1/2 dl fruitige olijfolie (extra vierge)
  • 50 g gerapste verse parmezaan
  • 1 scheutje olijfolie extra vierge