Telers & boeren
- Rood fruit van bij ons
- Varkensvlees van boer Laurent
- Radijsjes van boeren Jolien en Jorne
- Belgische aardbeien
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Proef de beste hits van eigen bodem
Voor hits van eigen bodem moet je bij Belhaize zjin! Bij ons vind je het hele jaar door Belgische producten in overvloed, maar tijdens het Belhaize Festival zetten we ze graag nog eens extra in de spotlight. Ben jij ook fan? Ontdek snel de volledige line-up en promo’s op lokaal. Daar ga je spontaan van zingen, toch?!
Klassiekers uit de Belgische keuken
Ons land mag dan klein zijn, toch is het rijk aan culinair erfgoed om trots op te zijn. Want wat is er lekkerder dan typisch Belgische kost? Denk maar aan vol-au-vent, garnaalkroketten, Luikse balletjes, witloof in de oven, waterzooi, steak tartaar, rijsttaart, chocomousse en profiteroles. Stuk voor stuk toppers die je terug naar de keuken van de bomma katapulteren! We zetten er met plezier enkele in de kijker. Voortaan kun jij deze ultieme Belgische klassiekers ook zelf klaarmaken met onze makkelijke recepten en handige tips.