Telers & boeren
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lokale aubergines van de familie Van Nuffelen
- Rundvlees van Daniel
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Dit is BELhaize op zijn best
Bij Delhaize zijn we trots op onze ruim 1.600 Belgische producenten. Met Belhaize zetten we hen graag in de kijker. Want bij Belhaize kiezen we elke dag bewust voor lokaal. Zo gaan terug naar wat echt telt: de lokale economie steunen en het stimuleren van korte ketens en duurzaam ondernemen. Da’s ook goed voor jou! Want zo vind jij lekker verse producten vol smaak in je Delhaize. Gebeldig toch?
Belgische producten om van te smullen:
Klassiekers uit de Belgische keuken
Ons land mag dan klein zijn, toch is het rijk aan culinair erfgoed om trots op te zijn. Want wat is er lekkerder dan typisch Belgische kost? Denk maar aan vol-au-vent, garnaalkroketten, Luikse balletjes, witloof in de oven, waterzooi, steak tartaar, rijsttaart, chocomousse en profiteroles. Stuk voor stuk toppers die je terug naar de keuken van de bomma katapulteren! We zetten er met plezier enkele in de kijker. Voortaan kun jij deze ultieme Belgische klassiekers ook zelf klaarmaken met onze makkelijke recepten en handige tips.