Ieder zijn BBQ

Ieder zijn BBQ

Of je nu vleeseter of vegetariër bent, vegan of flexi, bier- of wijnlover… dat maakt niet uit, als ’t maar BBQ is! Want dát lust iedereen. Of je nu met 2 of 22 man bent, met je gezin of vrienden, BBQ is altijd een heerlijk moment samen. Om je daarbij te helpen vind je hieronder heel wat recepten, tips, tricks en meer voor ieder zijn BBQ.

Voor jouw BBQ

Onze BBQ-recepten

Vlees

Zin in een lekker stukje vlees op de BBQ? Keuze genoeg, kijk snel zelf maar in ons overzicht met recepten.

Vis

Zin in een meer verfijnde barbecue? Probeer dan is vis of schaaldieren op je BBQ. Wie zei dat barbecueën alleen om vlees draait?

Veggie

Wil je een BBQzonder vlees of vis proberen? GO Flexi en kies voor een vegetarische barbecue. Vleesvervangers, groenten, kaas... de keuze in overvloed.

Minder dan 3€

Barbecueën met kleine prijsjes is mogelijk! Bekijk eens onze budgetrecepten. Eet smakelijk!

BBQ inspiratie

De beste BBQ tips van Loïc

De beste BBQ tips van Loïc

Wordt een echte BBQ-pro dankzij de tips en tricks van Loïc. Je recepten smaker beter dan ooit te voren en voorbeiren en opruimen ging nog nooit zo gemakkelijk!

Meer info

Wat wil jij bij je BBQ?

Wat wil jij bij je BBQ?

Of je nu kiest voor vlees, vis of een veggie alternatief, je vindt altijd wel iets wat je lekker vindt om te grillen op de BBQ. Ontdek vervolgens welke opties het populairst zijn!

Doe mee aan de quiz!

Cocktails en mocktails

Cocktails en mocktails

Geen barbecue zonder gerinkel van ijsblokjes in heerlijke cocktails. Shaken en mixen onder de knie krijgen? Kinderspel dankzij onze tips!

Meer info

Fruit op de barbecue

Fruit op de barbecue

Fruit kan perfect op de barbecue zijn. Als bijgerecht of als nagerecht. Het is makkelijk, origineel en lekker! Haal inspiratie uit onze fruitige ideeën en sappige tips!

Meer info