Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Rendez-vous aan de BBQ!
Ideeën voor jouw BBQ

Rendez-vous aan de BBQ!

3, 2, 1… tijd om de BBQ boven te halen!

’t Is hoog tijd om vaker buiten te komen! Jep, we moeten nog voorzichtig zijn, maar we kunnen het wél gezellig maken met onze bubbel. En liefst van al met een lekkere BBQ! Of de zon nu schijnt of niet, de BBQ-producten van Delhaize zorgen sowieso voor een zomers gevoel. Ze staan zelfs in promo! Klaar om al dat lekkers op de rooster te leggen? 

Ontdek nu de promo's of de recepten voor op de gril ! 

Ontdek en bestel hier jouw BBQ-producten online.

Klaar om te genieten van een lekkere BBQ? Plaats jouw bestelling op Delhaize.be, en wij leveren het bij jou thuis of in het Collect-punt van je keuze. 
Heb je eerder zin in vlees of heerlijke gegrilde groentjes? We hebben voor elk wat wils. Het enige wat je nog te doen staat is kiezen, en die grill starten!

 

De populairste BBQ-recepten

BBQ-accessoire van de week

Rookplankjes | Eco
4 st
2,02 €/st
€8,09

Weber® - Cederhouten rookplanken

De Weber® cederhouten rookplanken schenken je favoriete stuk vlees of vis een extra intense rooksmaak die iedereen omver zal blazen. Tip: leg voor gebruik een nachtje in water.

Naar het product >

Naar alle Weber BBQ-tools >

De BBQ inspiratie van het moment? Die vind je hier!

De perfecte BBQ-tools

De perfecte BBQ-tools

Grillen, roken, stoven, ... op de BBQ? Deze BBQ-technieken worden nog makkelijker met onze BBQ-tools van klinkende merken, waaronder Weber. Een BBQ-grill en een BBQ-tang kent iedereen, maar heb je ook al van een pizza stone, rookplank en stoommand gehoord? 

Meer info >

De origineelste BBQ-trends

De origineelste BBQ-trends

Pak deze zomer bij je familie en vrienden uit met nieuwe BBQ-recepten en vernieuwende BBQ-technieken, die niet per se moeilijk maar wél origineel zijn. 

Meer info >

Barbecue tips en tricks van Loïc.

Barbecue tips en tricks van Loïc.

Zin om aan de slag te gaan achter de grill? Met de tips en tricks  van Loïc van Impe maken van jou een ware grillmaster!

Meer info >