OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenTagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Recept zoekresultatenTagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Delhaize logo
  • Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 konijnenbouten
  • 1 fles leffe
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 selder
  • 1 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el honing
  • 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
  • 1/2 dl room
  • 1 el bloem
  • 8 g tagliatelle
  • 1 potje rozemarijn
  • 1 potje basilicum
  • peper
  • zout
  • 4 konijnenbouten
  • 1 fles leffe
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 selder
  • 1 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el honing
  • 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
  • 1/2 dl room
  • 1 el bloem
  • 8 g tagliatelle
  • 1 potje rozemarijn
  • 1 potje basilicum
  • peper

Begin met koken

1
Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
2
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
3
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
4
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
1
Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
2
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
3
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
4
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
Energie: 700 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Geheel | Konijn | Park
Delhaize Geheel | Konijn | Park
3 × +/- 1,5 kg
+/-€
18
74
Abdijbier | Blond | 6,6% alc | Fles
Leffe Abdijbier | Blond | 6,6% alc | Fles
4 x 33 cl
  • recycle.external.f9bb4cad.svg
4
99
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Knolselder | Cat1
Delhaize Knolselder | Cat1
1 st
1
99
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Honing | Bloemen | Squeeze
Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
350 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Gevogelte | Fond | Licht
Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
22 cl
3
99
Room | Finesse | 20%
Carlsbourg Room | Finesse | 20%
25 cl
2
79
Pasta | Tagliatelle
Panzani Pasta | Tagliatelle
500 gr
3
45
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
2
95

Reeds in je keuken

Boter | Zacht | Ardens
Carlsbourg Boter | Zacht | Ardens
250 gr
3
95
Bloem | Fijngebak
Anco Bloem | Fijngebak
1 kg
1
29
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
6
35
Totaal:
+/-€84,60