Rijstsalade met kruiden, spinaziepesto, rucola en mozzarella


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g jonge spinaziescheuten
- 100 g rucola
- 80 g pijnboompitten
- 20 g gepelde pistachenoten
- 250 g basmatirijst
- 110 g parmigiano
- 2 bollen mozzarella di bufala (2 x 125 g)
- 1 dl olijfolie
- 2 el olijfolie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel dille
- 1 bussel koriander
- peper
- 80 g jonge spinaziescheuten
- 100 g rucola
- 80 g pijnboompitten
- 20 g gepelde pistachenoten
- 250 g basmatirijst
- 110 g parmigiano
- 2 bollen mozzarella di bufala (2 x 125 g)
- 1 dl olijfolie
- 2 el olijfolie
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel dille
- 1 bussel koriander
- peper