Easy pastasalade met mozzarella in 10 minuten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Picknick
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 200 g fijnproeversalade Delhaize
- 50 g zongedroogde tomaten Delhaize Bio
- 300 g fusilli Bertagni
- 2 bollen mozzarella di bufala Delhaize
- 4 el Basilicumpesto Bertagni
- 2 el olijfolie
- Peper en fleur de sel
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2014100600351500000
F2019112800047420000
F1985012200137100000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Supergemakkelijk
Geluk kan je koken. En het duurt niet eens lang.
- Kook de fusilli 5 à 6 minuten in gezouten kokend water. Giet af en meng er de pestodressing onder. Laat 10 minuten afkoelen.
- Neem een schaal en leg er de sla in. Daarbovenop komt de pasta.
- Verdeel er de zongedroogde tomaten en de plakjes mozzarella over. Beetje olijfolie erover, wat peper, zout en klaar!
Waarom je echt deze fusilli moet hebben?
Ten eerste omwille van de vorm. Deze spiralen nemen precies de juiste hoeveelheid pesto op! En ten tweede: omdat Bertagni als geen ander de fijnste ingrediënten uitzoekt. Ze kneden de beste bloem en eieren afkomstig van kippen met vrije uitloop tot een pasta met de perfecte al dente-beet. Je vindt de verse Bertagni-pasta alleen bij Delhaize
Nutritionele informatie
Voor 100g van het bereide recept: Energie: 702 kJ - 169 kCal Koolhydraten: 13 g • Vetten: 10 g • Eiwitten: 6 g • Verzadigde vetzuren: 4 g • Suikers: 1 g • Vezels: 1 g • Zout: 0 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Picknick
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2014100600351500000
F2019112800047420000
F1985012200137100000
Laad nog 3 producten