Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL7!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGebak met speculoos en clementines
Delhaize logo
  • Gebak met speculoos en clementines

Gebak met speculoos en clementines

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegetarisch
Sinterklaas,Kids
Dessert
Gebak met speculoos en clementines

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 70 g blonde kandijsuiker
  • 100 g boter
  • 10 cl volle melk
  • 20 g maïszetmeel
  • 3 eieren
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 50 g bloem
  • 1 mespunt zout
  • bakpapier
  • 200 g geplette speculoos
  • clementines
  • bloemsuiker

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,29

Melk | Verse | Volle | Bio

Delhaize

Melk | Verse | Volle | Bio

1 l

Bio

€1,99

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Bakpoeder

Imperial

Bakpoeder

5 x 20 gr

€2,29

Bakpapier

Delhaize

Bakpapier

30 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,99

Speculaas | Traditioneel

Delhaize

Speculaas | Traditioneel

225 gr

€0,99

mandarijnen

Delhaize

mandarijnen

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Reeds in je keuken

Zetmeel | Aardappelen

Soubry

Zetmeel | Aardappelen

200 gr

€1,65

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,59

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€16,61

Begin met koken

  1. Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout.
  2. Doe daarbij de geplette speculoos.
  3. Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
  4. Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
  5. Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine zoals op de foto.
  6. Bestrooi met bloemsuiker zoals op de foto.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Sinterklaas,Kids
Overig
Dessert
  • Gebak met speculoos en clementines

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,29

Melk | Verse | Volle | Bio

Delhaize

Melk | Verse | Volle | Bio

1 l

Bio

€1,99

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Bakpoeder

Imperial

Bakpoeder

5 x 20 gr

€2,29

Bakpapier

Delhaize

Bakpapier

30 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,99

Speculaas | Traditioneel

Delhaize

Speculaas | Traditioneel

225 gr

€0,99

mandarijnen

Delhaize

mandarijnen

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Reeds in je keuken

Zetmeel | Aardappelen

Soubry

Zetmeel | Aardappelen

200 gr

€1,65

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,59

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€16,61