Reuzenbladerdeeggebak met groenten, kastanjes en parmigiano


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 1 eidooier
- 400 g biowortelen
- 2 preiwitten
- 200 g jonge spinazie
- 1/2 bussel rapen
- 2 uien
- 1,5 Granny Smith appels
- 150 g gekookte kastanjes
- 8 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 3 plakken bladerdeeg
- 100 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ Campagna Romana
- 20 cl zure room
- 100 g parmigiano
- 4 el olijfolie
- peper
- 3 eieren
- 1 eidooier
- 400 g biowortelen
- 2 preiwitten
- 200 g jonge spinazie
- 1/2 bussel rapen
- 2 uien
- 1,5 Granny Smith appels
- 150 g gekookte kastanjes
- 8 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 3 plakken bladerdeeg
- 100 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ Campagna Romana
- 20 cl zure room
- 100 g parmigiano