Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

About DelhaizeDelhaize thinks pink!
#HalloGoebezigers
Better Eating
Better Planet
Better Living

Delhaize thinks pink!

Onze goede doelen

 

Trooper: wissel je SuperPlus-punten en steun je lokale vereniging

Is er een vereniging of goed doel dat je hart sneller laat slaan? Zo een organisatie waarvan je denkt: dju die mensen verdienen nu echt wel eens dat extra duwtje in de rug? Dan willen we jou graag helpen om dat duwtje te geven. Je kan vanaf nu je opgespaarde SuperPlus-punten dankzij Trooper in 1 2 3 doneren aan je favoriete vereniging! 

Hoe? Heel simpel!

  • Je gaat winkelen bij Delhaize en spaart zo SuperPlus-punten. 
  • Ga in je My Delhaize-app of via delhaize.be naar ‘punten’ en klik op het Trooper-logo. 
  • Selecteer je favoriete vereniging of goede doel en kies hoeveel punten je wil omwisselen.
  • Trooper stort het bedrag aan je vereniging of goede doel, et voilà!

Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan de video.

Trooper is een platform dat jou de mogelijkheid geeft om tijdens het shoppen een stukje van je aankoopbedrag te doneren aan een lokale vereniging van jouw keuze, zonder dat jij een cent extra betaalt. Jij shopt zoals altijd, maar het lokale goede doel, je sportvereniging, de ouderraad van de school van je kids, het dierenopvangcentrum in het naburige dorp … geniet mee van jouw aankoop. Hoe mooi is dat?

En het wordt nog beter! Jij kan nu via Trooper je SuperPlus-punten inruilen voor een schenking aan jouw vereniging!

Is jouw vereniging nog niet aangesloten bij Trooper? 
Surf snel naar trooper.be en registreer je in minder dan 5 min als Troopervereniging!

Help de Marokkaanse bevolking via het Rode Kruis en SuperPlus!

Steun de slachtoffers door uw SuperPlus-punten in te wisselen voor een donatie naar keuze aan het Rode Kruis. Het ingezamelde geld zal via de plaatselijke verenigingen gebruikt worden voor directe, plaatselijke hulpverlening. Op dit moment is immers financiële hulp de meest efficiënte manier om de slachtoffers in Marokko te helpen. Zo kunnen we samen met alle andere hulpverleners ervoor zorgen dat we gecoördineerde, doelgerichte en efficiënte hulp kunnen bieden. 
Onze harten gaan uit naar de Marokkaanse bevolking die getroffen is door deze verschrikkelijke, dodelijke aardbeving. Daarom heeft Ahold Delhaize namens al haar merken een donatie gedaan aan het Rode Kruis. Het geld zal worden gebruikt om reddingsoperaties ter plaatse te ondersteunen: eerste hulp, ambulancevervoer, psychosociale hulp en het uitdelen van drinkwater. Wil jij ook een donatie doen? Wissel je SuperPlus punten in voor een donatie om de acties van het Rode Kruis voor de slachtoffers van de aardbeving te steunen.

Think Pink

Al sinds 2011 is Delhaize trotse partner van Think Pink, de vereniging die zich inzet voor de sensibilisering rond borstkanker en tegelijk ook fondsen inzamelt in de strijd tegen de ziekte. Hoe willen we ons steentje bijdragen?

Door de promotie van gezonde producten en het aanzetten tot regelmatig bewegen. Daarom organiseert Think Pink heel wat (sportieve) evenementen waarbij Delhaize zorgt voor lekkere, gezonde en kwaliteitsvolle producten!

Delhaize maakt het je ook extra makkelijk om Think Pink te steunen. Via de SuperPlus-app en de website kan je je opgespaarde punten rechtstreeks doneren aan Think Pink.*
Samen zamelden we zo al meer 24.000 euro in.

Een prachtig gebaar, merci!

*Je SuperPluspunten doneren aan Think Pink kan vanaf min. 50 punten en per schijf van 50 punten (50 punten = € 0,50).

Kick Cancer

De fantastisch mooie missie van Kick Cancer? Zij willen alle kinderen met kanker genezen.

Nieuwe behandelingen vinden, bestaande behandelingen verbeteren en kinderkanker voor eens en voor altijd zo ver wegsjotten dat het nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt!

Op 20 november sloegen we met Chez Claire de handen ineen voor een gulzige goede daad: we verkochten hun eclairs ten voordele van Kick Cancer om zo onderzoek naar kinderkanker te ondersteunen. We verkochten eclairs in 130 van onze winkels en in totaal met de hulp van andere partners bracht de actie zo'n 100.000 euro op!

Daarnaast ondersteunen we ook het sportevenement Run to Kick. Hét jaarlijks sportevenement waarbij we samen met hun ambassadeurs Angèle en Niels destadsbader, de beentjes strekken om geld in te zamelen om zo onderzoek naar kinderkanker te financieren.

De Voedselbanken

Al 31 jaar lang doneren we doorheen het jaar dagelijks onze onverkochte producten aan de Voedselbanken. Hiermee reduceren we onze voedselverspilling en helpen we de mensen die geen toegang hebben tot verse en gezonde producten. 

Maar daar deden we onlangs nog een schepje bovenop. Tijdens de eindejaarsperiode kan je de koudste periode van het jaar hartverwarmend maken door groentensoep te kopen, een maaltijd cadeau te doen of je SuperPlus-punten te doneren.

Stop Parkinson

Parkinson is een ziekte die ongeveer 40.000 Belgen treft. Wereldwijd zijn er meer dan tien miljoen patiënten en toch, worden ze vaak vergeten. Daarom steunen we bij Delhaize de Belgische vzw Stop Parkinson die de ziekte onder de aandacht wil brengen en geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek. Hoe we dat deden? We verkochten hun boek 'Grenzen Verleggen' in onze winkels.

Sponsoring aanvragen

Als grote Belgische onderneming speelt Delhaize een belangrijke rol in onze samenleving. Daarom ondersteunen we al vele jaren talloze acties, evenementen en verenigingen.

Sponsoringaanvragen zullen enkel behandeld worden wanneer ze hier geïntroduceerd worden.