Delhaize logo

undefined

Categorieën

Thema's

Sluiten
Selecteer nu je tijdslot voor levering aan huis of voor afhaling in een Collect-punt
#HalloGoebezigers
Better Eating
Better Planet
Better Living

Beter leven

Beter leven is meer dan alleen beter eten en bewegen. Beter leven betekent dat je je ook inzet voor anderen. Dat is wat we bij Delhaize alvast doen. En jij kan makkelijk je steentje bijdragen! Bekijk hieronder welke initiatieven wij al steunen en doe mee. Waar wacht je nog op? Zo creëer je als Goebeziger stap voor stap nieuwe, goede gewoontes.

Zo gaan we samen voor een beter leven.

Het geheime ingrediënt? Sporten!

Beter eten ligt aan de basis van beter leven. Maar da’s niet voldoende! Bewegen is minstens even belangrijk. Of dat nu intensief sporten is of gewoon een rustige wandeling, alles kan! We steunen ook heel wat sportieve initiatieven. Bekijk snel welke dat zijn en doe mee! 

Doe goed voor goede doelen.

Bij Delhaize gaan we voor diversiteit en inclusie. Én we steunen goede doelen die dat ook doen. Doe jij mee? Bekijk snel welke doelen, activiteiten en communities dat zijn en waarom we ze steunen.

Ga op ‘Donor Date’ en red levens!

Deze Valentijn zorgen Delhaize en het Rode Kruis ervoor dat jij sowieso plannen hebt. Want jij kan op Donor Date om bloed te gaan geven. Je hoeft zelfs niemand mee te nemen! Ons doel? 40.000 bloeddonaties. Zo help jij het Rode Kruis om levens te redden!