Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

#HalloGoebezigers
Better Eating
Better Planet
Better Living

Workout en voeding met Delhaize en Decathlon

Hallo Goebezigers!

Voor Delhaize staat beter leven niet alleen voor beter eten, maar ook voor beter bewegen! Daarom slaan we de handen in elkaar met Decathlon om jullie te helpen om een gezonde levensstijl aan te houden. Sporten kan dé manier zijn om jezelf via workouts keer op keer uit te dagen of misschien werk je je gewoon dagelijks in het zweet omdat je er zo van geniet. De mentale rust die je erdoor krijgt? Die is dan ook weer mooi meegenomen.

Ontdek al onze tips over sporten en een evenwichtige en rijke voeding, eenvoudig om dagelijks toe te passen en geschikt voor iedereen!  

 

Delhaize en Decathlon geven workout tips

Voedingstips en recepten voor je workout

Er wordt weleens gezegd dat een goed begin het halve werk is. Dat is zeker het geval bij sporten. Wist je dat een goede maaltijd voor of na een sportsessie cruciaal is voor een goed resultaat? Aha! Dan weet je het nu! Inspiratie nodig? Onze heerlijke recepten en producten helpen je op weg.

Focussen op je mentale en fysieke veerkracht

Adem in, adem uit en stretchhh! Ahhh. Workouts zijn niet alleen goed voor ons lichaam, ook voor onze geest. Wist je bijvoorbeeld dat yoga dé ideale manier is om even het hoofd leeg te maken en te ontstressen? Héérlijk na een lange dag of om juist fris aan de dag te beginnen. Wij oefenen alvast onze downward facing dog!