Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenLokaalMals varkensvlees van boer Laurent uit Ohey in Namen
Lokaal
Telers & boeren

Mals varkensvlees van boer Laurent uit Ohey in Namen

Niet ver van Namen, tussen de bossen en de eindeloze velden, vind je het kleine pittoreske dorpje Ohey. Daar is Laurent Renson dagelijks vroeg uit de veren om zich te ontfermen over zijn varkens. Laurent houdt zich - zoals alle varkenshouders van Delhaize - nauwgezet aan de regels van het ‘Beter Voor Iedereen’-label. Dat betekent dat hij onder andere de dieren voedt met gevarieerde, evenwichtige en gecontroleerde dierenvoeding met lijnzaad, dat van nature rijk is aan omega 3. Dat is belangrijk, want als de dieren goed eten, eet jij ook goed. Het vlees met dit label is heerlijk mals, zacht en van superieure kwaliteit. We volgen en controleren de kwaliteit van de producten van het veld tot op je bord.

Breng een virtueel bezoek aan onze lokale producten

Benieuwd hoe het er op de boerderij van Laurent in Namen aan toegaat? Wandel mee tussen zijn varkens en leer alles over het 'Beter voor Iedereen'-label. Wie goed oplet, wordt misschien beloond met een fantastische prijs!

Ervaar het boerderijleven van boer Laurent in Namen

Wandelen in België: ontdek al wandelend de omgeving rond onze lokale producenten

Namen – Gesves kunstpad

De wandeling door het kunstpad van Gesves is zeker bijzonder te noemen. De wandeling op het kunstpad brengt je niet alleen langs mooie natuur. Nee, hij gaat ook nog eens hand in hand met het ontdekken van – je raadt het al -, kunstwerken. Zo kan je onder andere een lichtkathedraal bezichtigen die perfect in het landschap past. Niet ver van het kunstpad vind je ook de varkensboerderij van boer Laurent. Voor de harde stiel waar de nodige zorgzaamheid voor nodig is, staat Laurent elke dag met plezier vroeg op.

13 km – gemiddeld – 2u45