Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL7!> Profiteer ervan! <

recepteneoy-aperitieven

Pak uit met originele aperitiefhapjes voor eindejaar

Elk geslaagd feestmenu begint met een paar lekkere hapjes bij het aperitief. Van de grote klassiekers – hallo, bruschetta, salami en blokjes kaas! – tot lepelhapjes, verse ovenhapjes, oesters en kleine glaasjes gevuld met lekkers: bij Delhaize vind je ontelbare recepten voor de smakelijkste aperitiefhapjes voor de feestdagen. De grootste uitdaging zit niet in de bereiding, maar in jezelf niet overeten voor je aan tafel gaat! Wij verzamelden alvast onze favoriete feestelijke warme én koude aperitiefhapjes om duimen en vingers bij af te likken. Ready, set, apero!

Extra snel klaar, even lekker: kant-en-klare aperitiefhapjes van Delhaize

Superhandig: koude aperitiefhapjes

De meeste koude aperitiefhapjes kun je prima op voorhand klaarmaken, zodat je ze tijdens het aperitief alleen nog maar hoeft te serveren. Er is natuurlijk niets mis met blokjes kaas en salami, olijven en toastjes met krab of préparé, maar met koude hapjes kun je ook een verfrissende richting uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van enkele lepelhapjes en verrines (kleine glaasjes) gevuld met seizoensgroenten en feestproducten, zoals gerookte zalm, foie gras of garnalen? Deze aperitiefhapjes staan in een handomdraai op tafel, zien er goed uit en smaken nog beter!

Hartverwarmend: ovenhapjes en zakouskis

Rond eindejaar is het weer meestal niet zo denderend, maar met enkele warme aperitiefhapjes merkt je feestgezelschap dat nauwelijks! Het fijne aan ovenhapjes en zakouskis is dat je eindeloos kunt variëren met ingrediënten, afhankelijk van je eetvoorkeur. Kies een basis, zoals krokante bruschetta's of bladerdeeg, en beleg hem naar hartenlust met je favoriete producten: gerookte zalm of ham, geitenkaas, tomaat, champignons ... Jij kiest, je oven of airfryer doet de rest! Ook gevulde zakouskis personaliseer je met gemak voor een extra smmmmmakelijk kerst- of eindejaarsaperitief.

Verrassend: werelds aperitief

Je wilt de show stelen met met originele hapjes die je gasten misschien nog niet kennen? Haal je inspiratie gerust uit alle hoeken van de wereld. Zo leer je nieuwe ingrediënten en smaakcombinaties kennen die je meteen ook naar verre oorden katapulteren. Van Nederland tot Mexico, van mild tot pikant en van bekende tot avontuurlijke en exotische smaken: jij bepaalt zelf naar welke bestemming(en) je feestelijk aperitief dit jaar gaat. We delen alvast enkele hapjes die groot en klein zeker kunnen smaken.