- Iedere donderdag nieuwe promoties
- Jouw boodschappen, altijd en overal
- Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
- Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
- Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Categorieën
Thema's
Zelf koken en een grote focus op evenwichtige voeding – het zijn twee van de meest opmerkelijke trends die we in 2020 door de pandemie konden detecteren. En laten we nu net toevallig een primeur hebben die deze twee elementen combineert: het eerste kookboek met een Nutri-Score voor elk recept. Culinair en creatief brein achter dit initiatief is Seppe Nobels, chef van het Antwerps restaurant Graanmarkt 13 (een Michelinster sinds januari 2021). Het boek bevat 450 recepten waarbij voor elk gerecht de Nutri-Score werd berekend. Zowel soepen, voorgerechten, hoofdschotels als desserts komen aan bod. Een selectie van gerechten met Nutri-Score A en B zullen ook digitaal beschikbaar zijn op delhaize.be.
“Het is altijd al mijn ambitie geweest om een kookboek te lanceren dat alle dagdagelijkse klassiekers zou omvatten. Door het simpel te houden blijft het koken toegankelijk voor jong en oud. En door het feit dat elk gerecht een Nutri-Score krijgt, kan het ook dienen als hulpmiddel om evenwichtig te koken. Zelf koken en samen eten zijn meer dan ooit cruciaal in deze uitzonderlijke tijden. Ik hoop dat dit boek daar dan ook een steentje kan toe bijdragen”, zegt een trotse Seppe Nobels.