Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Nutri-Score kookboek Seppe Nobels
Better Eating
Better Planet
Better Living

Het eerste Nutri-Score kookboek

450 recepten waarin groenten de hoofdrol spelen

Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groentenrestaurants ter wereld. Met Een kookboek laat de chef je zijn 450 beste klassiekers zien. Door te koken met seizoensgroenten van bij ons, trekt Seppe de kaart van de duurzaamheid.
Zelf koken en een grote focus op evenwichtige voeding – het zijn twee van de meest opmerkelijke trends die we in 2020 door de pandemie konden detecteren. En laten we nu net toevallig een primeur hebben die deze twee elementen combineert: het eerste kookboek met een Nutri-Score voor elk recept. Culinair en creatief brein achter dit initiatief is Seppe Nobels, chef van het Antwerps restaurant Graanmarkt 13 (een Michelinster sinds januari 2021). Het boek bevat 450 recepten waarbij voor elk gerecht de Nutri-Score werd berekend. Zowel soepen, voorgerechten, hoofdschotels als desserts komen aan bod. Een selectie van gerechten met Nutri-Score A en B zullen ook digitaal beschikbaar zijn op delhaize.be.

“Het is altijd al mijn ambitie geweest om een kookboek te lanceren dat alle dagdagelijkse klassiekers zou omvatten. Door het simpel te houden blijft het koken toegankelijk voor jong en oud. En door het feit dat elk gerecht een Nutri-Score krijgt, kan het ook dienen als hulpmiddel om evenwichtig te koken. Zelf koken en samen eten zijn meer dan ooit cruciaal in deze uitzonderlijke tijden. Ik hoop dat dit boek daar dan ook een steentje kan toe bijdragen”, zegt een trotse Seppe Nobels.
Een kookboek | Seppe Nobels
Dit product is niet meer beschikbaar
Kookboek | Seppe Nobels | In het Frans
1 st
45,00 €/st
€45,00

Nutri-Score

Met deze primeur zet Delhaize nog een stap verder in het integreren van Nutri-Score in het dagelijkse leven. Al meer dan twee jaar geleden lanceerde Delhaize als eerste supermarkt het voedingslabel Nutri-Score in haar winkels. Vandaag de dag worden speciale promoties gelanceerd op Nutri-Score A en B producten, worden bepaalde producten geherformuleerd om ze gezonder te maken én kunnen klanten permanent tot 15% korting krijgen op Nutri-Score A en B producten door het gebruik van de SuperPlus-kaart. Het is duidelijk dat Nutri-Score een centrale plaats heeft gekregen binnen de strategie van Delhaize.

Ontdek hieronder een paar pagina's uit het boek