Paté van konijn met witloof, homemade pickles


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 350 g filets van parkkonijn
- 350 g kalfslever
- 100 g ontbijtspek
- 1 el olijfolie
- 1 zakje stoofvleeskruiden (25 g)
- 2 stengels groene selder (voor de pickles)
- 200 g bloemkoolroosjes (voor de pickles)
- 1 bokaal uitjes op azijn (315 g – 170 g uitgelekt) (voor de pickles)
- 1 bokaal cocktailaugurken op azijn (190 g – 110 g uitgelekt) (voor de pickles)
- 1 el maizena (voor de pickles)
- 2 dl azijn ‘Cristal’ De blauwe hand (voor de pickles)
- 2 el kurkuma (voor de pickles)
- 1 el 'Aromat®' Knorr (voor de pickles)
- 1 ei
- 2 dikke witloven
- peper
- 2 biowortelen (voor de pickles)
- 2 blaadjes laurier (voor de pickles)
- peper en zout (voor de pickles)
- 350 g filets van parkkonijn
- 350 g kalfslever
- 100 g ontbijtspek
- 1 el olijfolie
- 1 zakje stoofvleeskruiden (25 g)
- 2 stengels groene selder (voor de pickles)
- 200 g bloemkoolroosjes (voor de pickles)
- 1 bokaal uitjes op azijn (315 g – 170 g uitgelekt) (voor de pickles)
- 1 bokaal cocktailaugurken op azijn (190 g – 110 g uitgelekt) (voor de pickles)
- 1 el maizena (voor de pickles)
- 2 dl azijn ‘Cristal’ De blauwe hand (voor de pickles)
- 2 el kurkuma (voor de pickles)
- 1 el 'Aromat®' Knorr (voor de pickles)
- 1 ei
- 2 dikke witloven