Nage van kreeft met fijne groentjes


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 levende kreeften (± 500 g/stuk)
- 750 g soepgroenten Julienne
- 2 tomaten
- 200 g sluimererwten
- 110 g groene-aspergepunten
- 1 venkel
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2,5 dl witte vermout
- 40 g boter
- 2 el olijfolie
- 1 el zwarte peperbollen
- peper
- zout
- 4 levende kreeften (± 500 g/stuk)
- 750 g soepgroenten Julienne
- 2 tomaten
- 200 g sluimererwten
- 110 g groene-aspergepunten
- 1 venkel
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2,5 dl witte vermout
- 40 g boter
- 2 el olijfolie
- 1 el zwarte peperbollen
- peper
