Zoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazie


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g reepjes gekookte ham
- 6 eieren
- 450 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 schaaltje (120 g) halfgedroogde biotomaten met Provençaalse kruiden
- 180 g volkoren Averbodebrood
- 50 g geraspte gruyère
- 2,5 dl volle melk
- 1/2 el mosterd
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 200 g reepjes gekookte ham
- 6 eieren
- 450 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 schaaltje (120 g) halfgedroogde biotomaten met Provençaalse kruiden
- 180 g volkoren Averbodebrood
- 50 g geraspte gruyère
- 2,5 dl volle melk
- 1/2 el mosterd
- 2 el olijfolie
- peper
- zout