Recept zoekresultatenZoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazie
Recept zoekresultatenZoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazie
Delhaize logo
  • Zoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazie
    Nutri-Score C

Zoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazie

Zoute broodpudding met Averbodebrood, ham en spinazieC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 200 g reepjes gekookte ham
  • 6 eieren
  • 450 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaaltje (120 g) halfgedroogde biotomaten met Provençaalse kruiden
  • 180 g volkoren Averbodebrood
  • 50 g geraspte gruyère
  • 2,5 dl volle melk
  • 1/2 el mosterd
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 200 g reepjes gekookte ham
  • 6 eieren
  • 450 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaaltje (120 g) halfgedroogde biotomaten met Provençaalse kruiden
  • 180 g volkoren Averbodebrood
  • 50 g geraspte gruyère
  • 2,5 dl volle melk
  • 1/2 el mosterd
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout