Croques met gevogelte, spekblokjes en mozzarella
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g restjes gekookte kip
- 150 g gerookte spekblokjes
- 30 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 8 sneetjes brood
- 300 g mozzarella cucina
- 4 el rietsuiker in kristalvorm
- 100 g overgebleven chutney of uienkonfijt
- 3 el rode wijnazijn
- 1 el olijfolie
- 20 g boter
- 1/2 kl gemalen komijn
- peper
- zout
- 250 g restjes gekookte kip
- 150 g gerookte spekblokjes
- 30 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 8 sneetjes brood
- 300 g mozzarella cucina
- 4 el rietsuiker in kristalvorm
- 100 g overgebleven chutney of uienkonfijt
- 3 el rode wijnazijn
- 1 el olijfolie
- 20 g boter
- 1/2 kl gemalen komijn
- peper
- zout