Auberginesoep met brood en noten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 dikke aubergine (± 350 g/stuck)
- 150 g kerstomaten
- 1 ui
- 60 g walnoten
- 40 g brood (naar keuze, oudbakken)
- 2 el ciderazijn
- 3 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika (zacht of sterk, naar keuze)
- peper
- zout
- 1 dikke aubergine (± 350 g/stuck)
- 150 g kerstomaten
- 1 ui
- 60 g walnoten
- 40 g brood (naar keuze, oudbakken)
- 2 el ciderazijn
- 3 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika (zacht of sterk, naar keuze)
- peper
- zout