Zalm in de oven met krieltjes en asperges
door Sofie Dumont


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 750 hele zalmfilet zonder vel (+- 800g)
- 1 bussel groene asperges
- 500 g krieltjes
- 1 citroen
- 150 g Kalamataolijven
- 2 volle el kappertjes
- 5 el olijfolie
- 6 takjes tijm
- peper en zout
- 1 biosinaasappel (voor de saus)
- 1,5 dl olijfolie extra zuiver (voor de saus)
- 1 ruime el honing (voor de saus)
- 1 el mosterd (voor de saus)
- 750 hele zalmfilet zonder vel (+- 800g)
- 1 bussel groene asperges
- 500 g krieltjes
- 1 citroen
- 150 g Kalamataolijven
- 2 volle el kappertjes
- 5 el olijfolie
- 6 takjes tijm
- peper en zout
- 1 biosinaasappel (voor de saus)
- 1,5 dl olijfolie extra zuiver (voor de saus)
- 1 ruime el honing (voor de saus)
- 1 el mosterd (voor de saus)