Wok met garnalen, groenten en gemberpasta
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g diepgevroren gepelde garnaalstaarten (21/25)
- 1 gele paprika
- 2 wortelen
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 3 lente-uitjes
- 110 g groene-aspergepunten
- 250 g sojascheuten
- 1 bokaal (220 g) bamboescheuten
- 1/2 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 2 el agavesiroop
- 6 el sojasaus
- 2 el Chinese wokolie
- 4 teentjes knoflook (voor de gemberpasta)
- 350 g gember (voor de gemberpasta)
- 2 rode pepers (voor de gemberpasta)
- 75 g citroengras (voor de gemberpasta)
- 1,5 dl Chinese wokolie (voor de gemberpasta)
- 2 zoete puntpaprika’s
- 450 g diepgevroren gepelde garnaalstaarten (21/25)
- 1 gele paprika
- 2 wortelen
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 3 lente-uitjes
- 110 g groene-aspergepunten
- 250 g sojascheuten
- 1 bokaal (220 g) bamboescheuten
- 1/2 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 2 el agavesiroop
- 6 el sojasaus
- 2 el Chinese wokolie
- 4 teentjes knoflook (voor de gemberpasta)
- 350 g gember (voor de gemberpasta)