Vol-au-vent
door Seppe Nobels


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hoevekip
- 2 stengels bleekselderij
- 1 preistok
- 2 wortelen
- 2 uien
- 1 teen knoflook, gekneusd
- 2 blaadjes laurier
- 4 takjes tijm
- 3 jeneverbessen
- 1 kl peperbollen
- 3 kruidnagels
- 400 g kalfsgehakt
- 2 eieren
- 2 el paneermeel
- nootmuskaat
- peper
- 250 g gemengde paddenstoelen (Parijse champignons, kastanjechampignons, shiitake…)
- 40 g boter
- 60 g bloem
- 1 mespunt Espelettepeper
- 2 vierkante velletjes bladerdeeg
- 1 eierdooier
- 2 dl mousselinesaus
- 1 bussel veldsla
- bottarga van ei (optioneel)
- aardappelpuree
- 1 hoevekip
- 2 stengels bleekselderij
- 1 preistok
- 2 wortelen
- 2 uien
- 1 teen knoflook, gekneusd
- 2 blaadjes laurier
- 4 takjes tijm
- 3 jeneverbessen
- 1 kl peperbollen
- 3 kruidnagels
- 400 g kalfsgehakt
- 2 eieren
- 2 el paneermeel
- nootmuskaat