Delhaize logo
  • Vol-au-vent
    B

Vol-au-vent

door Seppe Nobels
Vol-au-ventB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 hoevekip
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 preistok
  • 2 wortelen
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • 2 blaadjes laurier
  • 4 takjes tijm
  • 3 jeneverbessen
  • 1 kl peperbollen
  • 3 kruidnagels
  • 400 g kalfsgehakt
  • 2 eieren
  • 2 el paneermeel
  • nootmuskaat
  • peper
  • 250 g gemengde paddenstoelen (Parijse champignons, kastanjechampignons, shiitake…)
  • 40 g boter
  • 60 g bloem
  • 1 mespunt Espelettepeper
  • 2 vierkante velletjes bladerdeeg
  • 1 eierdooier
  • 2 dl mousselinesaus
  • 1 bussel veldsla
  • bottarga van ei (optioneel)
  • aardappelpuree
  • 1 hoevekip
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 preistok
  • 2 wortelen
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • 2 blaadjes laurier
  • 4 takjes tijm
  • 3 jeneverbessen
  • 1 kl peperbollen
  • 3 kruidnagels
  • 400 g kalfsgehakt
  • 2 eieren
  • 2 el paneermeel
  • nootmuskaat