Risotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillon
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- enkele kalkoenbotten (of de karkas van 1 gebraden kip)
- 3 sjalotten
- 1 wortel
- 1 ui
- 1 bokaal (van 50 g) carpaccio van zomertruffels
- 8 takjes tijm
- 4 takjes bladpeterselie
- 350 g carnarolirijst
- 100 g geraspte parmezaan
- 2 dl droge witte wijn
- 4 el olijfolie
- 100 g boter
- 6 zwarte peperbollen
- peper
- zout
- enkele kalkoenbotten (of de karkas van 1 gebraden kip)
- 3 sjalotten
- 1 wortel
- 1 ui
- 1 bokaal (van 50 g) carpaccio van zomertruffels
- 8 takjes tijm
- 4 takjes bladpeterselie
- 350 g carnarolirijst
- 100 g geraspte parmezaan
- 2 dl droge witte wijn
- 4 el olijfolie
- 100 g boter
- 6 zwarte peperbollen
- peper
- zout