Recept zoekresultatenRisotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillon
Recept zoekresultatenRisotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillon
Delhaize logo
  • Risotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillon
    C

Risotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillon

door Line Couvreur
Risotto met truffelcarpaccio en kalkoenbouillonC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • enkele kalkoenbotten (of de karkas van 1 gebraden kip)
  • 3 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 bokaal (van 50 g) carpaccio van zomertruffels
  • 8 takjes tijm
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 350 g carnarolirijst
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 2 dl droge witte wijn
  • 4 el olijfolie
  • 100 g boter
  • 6 zwarte peperbollen
  • peper
  • zout
  • enkele kalkoenbotten (of de karkas van 1 gebraden kip)
  • 3 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 bokaal (van 50 g) carpaccio van zomertruffels
  • 8 takjes tijm
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 350 g carnarolirijst
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 2 dl droge witte wijn
  • 4 el olijfolie
  • 100 g boter
  • 6 zwarte peperbollen
  • peper
  • zout