Recept zoekresultatenVol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenVol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Vol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelen
    A

Vol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelen

Vol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelenA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 2 parelhoenen
  • 4 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 2 preiwitten
  • 3 stengels groene selder
  • 2 dikke uien
  • 3 el bloem
  • 1 dl room
  • 10 cl Noily Prat
  • 25 g boter
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 takjes tijm
  • 3 kruidnagels
  • 1 stuk steranijs
  • 1 kl zwarte peperbolletjes
  • 1 kl zout
  • 1 ei (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 10 vierkantjes vers bladerdeeg (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 500 g bospaddenstoelen, naar keuze (voor de champignons)
  • 1/2 citroen (voor de champignons)
  • 1 grote sjalot (voor de champignons)
  • 1 el cognac (voor de champignons)
  • 20 g boter (voor de champignons)
  • 4 takjes bladpeterselie (voor de champignons)
  • peper en zout (voor de champignons)
  • 1 kg frietaardappelen (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 3 el geraspte parmigiano (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 3 el olijfolie (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 1 teentje teentje knoflook (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 1/3 bussel krulpeterselie (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 1/4 kl gemalen zwarte peper (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 1/2 kl fleur de sel (voor de bladerdeeggebakjes)
  • 2 parelhoenen
  • 4 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 2 preiwitten
  • 3 stengels groene selder
  • 2 dikke uien
  • 3 el bloem
  • 1 dl room
  • 10 cl Noily Prat
  • 25 g boter
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 takjes tijm
  • 3 kruidnagels
  • 1 stuk steranijs
  • 1 kl zwarte peperbolletjes
  • 1 kl zout