Vol-au-vent met parelhoen en bospaddenstoelen


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 parelhoenen
- 4 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
- 2 preiwitten
- 3 stengels groene selder
- 2 dikke uien
- 3 el bloem
- 1 dl room
- 10 cl Noily Prat
- 25 g boter
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes tijm
- 3 kruidnagels
- 1 stuk steranijs
- 1 kl zwarte peperbolletjes
- 1 kl zout
- 1 ei (voor de bladerdeeggebakjes)
- 10 vierkantjes vers bladerdeeg (voor de bladerdeeggebakjes)
- 500 g bospaddenstoelen, naar keuze (voor de champignons)
- 1/2 citroen (voor de champignons)
- 1 grote sjalot (voor de champignons)
- 1 el cognac (voor de champignons)
- 20 g boter (voor de champignons)
- 4 takjes bladpeterselie (voor de champignons)
- peper en zout (voor de champignons)
- 1 kg frietaardappelen (voor de bladerdeeggebakjes)
- 3 el geraspte parmigiano (voor de bladerdeeggebakjes)
- 3 el olijfolie (voor de bladerdeeggebakjes)
- 1 teentje teentje knoflook (voor de bladerdeeggebakjes)
- 1/3 bussel krulpeterselie (voor de bladerdeeggebakjes)
- 1/4 kl gemalen zwarte peper (voor de bladerdeeggebakjes)
- 1/2 kl fleur de sel (voor de bladerdeeggebakjes)
- 2 parelhoenen
- 4 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
- 2 preiwitten
- 3 stengels groene selder
- 2 dikke uien
- 3 el bloem
- 1 dl room
- 10 cl Noily Prat
- 25 g boter
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes tijm
- 3 kruidnagels
- 1 stuk steranijs
- 1 kl zwarte peperbolletjes
- 1 kl zout