Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Kalkoen met veenbessen en amandelen, witloof en zoete aardappelen
Recept zoekresultaten
Kalkoen met veenbessen en amandelen, witloof en zoete aardappelen
Kalkoen met veenbessen en amandelen, witloof en zoete aardappelen
door Sofie Dumont
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
12 porties
600 g
kippengehakt
600 g
rund- en varkensgehakt zonder kruiden
400 g
pancetta carbonara
4 stengels
groene selder
100 g
ongepelde amandelen
100 g
gedroogde veenbessen
2 el
express bindmiddel voor bruine sauzen
1/2 fles
cider
2,5 dl
gevogeltefond
125 g
boter
2 teentjes
knoflook
6 grote
salieblaadjes
6 takjes
tijm
10 takjes
rozemarijn
8 feuilles
laurier
1 afgestreken el
afgestreken el venkelzaadjes
1 kg
zoete aardappelen (voor de garnituur)
4 dl
gevogeltefond (voor de garnituur)
3 el
olijfolie (voor de garnituur)
30 g
boter (voor de garnituur)
4 takjes
rozemarijn (voor de garnituur)
1
kalkoen van 4 kg
1
witte kool
2
uien
2
stoofperen
6
mandarijnen
3
stukken steranijs
peper
24
gastronomische witloofstronkjes (voor de garnituur)
geraspte nootmuskaat (voor de garnituur)
selderzout (voor de garnituur)
peper (voor de garnituur)
1
grote zoete ui
600 g
kippengehakt
600 g
rund- en varkensgehakt zonder kruiden
400 g
pancetta carbonara
4 stengels
groene selder
100 g
ongepelde amandelen
100 g
gedroogde veenbessen
2 el
express bindmiddel voor bruine sauzen
1/2 fles
cider
2,5 dl
gevogeltefond
125 g
boter
2 teentjes
knoflook
6 grote
salieblaadjes
6 takjes
tijm
10 takjes
rozemarijn
8 feuilles
laurier
Toon meer