Fijne taartjes met witloof en eekhoorntjesbrood

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 350 g fijnproeverswitloof
- 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- 2 dl room
- 75 g geraspte parmezaan
- 1 el honing
- 1,5 dl water
- 50 g boter
- 3 takjes tijm
- 1 draai van de ‘Chili Explosion’-molen Santa Maria
- peper
- 1 ei
- 350 g fijnproeverswitloof
- 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- 2 dl room
- 75 g geraspte parmezaan
- 1 el honing
- 1,5 dl water
- 50 g boter
- 3 takjes tijm
- 1 draai van de ‘Chili Explosion’-molen Santa Maria
- peper