Vleesbrood met verse kruiden


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g Bio varkensgehakt
- 1 ei
- 250 g wortelen
- 40 g pijnboompitten
- 40 g Parmigiano
- 3 takjes tijm
- 1/4 bussel platte peterselie
- peper en zout
- 2 rode uien
- 4 appelen bio
- 1 el olijfolie
- 2 takjes tijm (voor de appelmoes)
- 2 dikke courgettes
- 2 el dragonazijn (voor de courgettemayo)
- 5 el olijfolie (voor de courgettemayo)
- 400 g Bio varkensgehakt
- 1 ei
- 250 g wortelen
- 40 g pijnboompitten
- 40 g Parmigiano
- 3 takjes tijm
- 1/4 bussel platte peterselie
- peper en zout
- 2 rode uien
- 4 appelen bio
- 1 el olijfolie
- 2 takjes tijm (voor de appelmoes)
- 2 dikke courgettes
- 2 el dragonazijn (voor de courgettemayo)
- 5 el olijfolie (voor de courgettemayo)