Salade niçoise met verse tonijn


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g geelvintonijnfilet
- 1 schaaltje verse ansjovis in peterselie (150 g)
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 200 g gemengde sla naar keuze
- 200 g krieltjes
- 30 g zwarte cailletier-olijven
- 4 el ciderazijn
- 1 el mosterd
- 5 el olijfolie
- 2 eieren
- 1 komkommer
- 1 avocado
- 1 limoen
- 1 bio citroen
- 2 lente-uitjes
- 1 rode ui
- peper en zout
- 300 g geelvintonijnfilet
- 1 schaaltje verse ansjovis in peterselie (150 g)
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 200 g gemengde sla naar keuze
- 200 g krieltjes
- 30 g zwarte cailletier-olijven
- 4 el ciderazijn
- 1 el mosterd
- 5 el olijfolie
- 2 eieren
- 1 komkommer
- 1 avocado
- 1 limoen
- 1 bio citroen
- 2 lente-uitjes