Visballetjes met rode curry


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 675 g diepgevroren Alaska Pollack filets
- 2 el rode currypasta
- 25 dl kokosmelk
- 1 bosje verse koriander
- 2 el sojasaus
- 2 el fish sauce
- 1 schaaltje Chinese groenten "wokmix"
- 1 bussel lente-uitjes
- 250 g basmatirijst
- 2 teentjes knoflook
- 1 afgestreken el blonde kandijsuiker
- 1 el maïszetmeel
- 3 el arachideolie
- 675 g diepgevroren Alaska Pollack filets
- 2 el rode currypasta
- 25 dl kokosmelk
- 1 bosje verse koriander
- 2 el sojasaus
- 2 el fish sauce
- 1 schaaltje Chinese groenten "wokmix"
- 1 bussel lente-uitjes
- 250 g basmatirijst
- 2 teentjes knoflook
- 1 afgestreken el blonde kandijsuiker
- 1 el maïszetmeel
- 3 el arachideolie