Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
Recept zoekresultaten
Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
1/4
kleine knolselder
3
wortelen
1
kleine courgette
4
uien
150 g
groene linzen
800 g
gepelde tomatenblokjes
70 g
tomatenconcentraat
4 takjes
tijm
1 takje
rozemarijn
20
lasagnebladen met eieren
3 bollen
mozzarella
100 g
parmigiano
5 cl
rode wijn
4 el
olijfolie
Espelettepeper
zout
2
uien (voor de gekaramelliseerde uien)
4 takjes
tijm (voor de gekaramelliseerde uien)
1 takje
rozemarijn (voor de gekaramelliseerde uien)
2 el
balsamicoazijn (voor de gekaramelliseerde uien)
1 el
ruwe rietsuiker (voor de gekaramelliseerde uien)
2 el
olijfolie (voor de gekaramelliseerde uien)
Espelettepeper (voor de gekaramelliseerde uien)
zout (voor de gekaramelliseerde uien)
8 dl
melk (voor de bechamelsaus)
50 g
parmigiano (voor de bechamelsaus)
80 g
bloem (voor de bechamelsaus)
160 g
boter (voor de bechamelsaus)
Espelettepeper (voor de bechamelsaus)
zout (voor de bechamelsaus)
1/4
kleine knolselder
3
wortelen
1
kleine courgette
4
uien
150 g
groene linzen
800 g
gepelde tomatenblokjes
70 g
tomatenconcentraat
4 takjes
tijm
1 takje
rozemarijn
20
lasagnebladen met eieren
3 bollen
mozzarella
100 g
parmigiano
5 cl
rode wijn
4 el
olijfolie
Espelettepeper
Toon meer