Recept zoekresultatenVeggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
Recept zoekresultatenVeggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
Delhaize logo
  • Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe
    B

Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe

Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en EspelettepepeB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1/4 kleine knolselder
  • 3 wortelen
  • 1 kleine courgette
  • 4 uien
  • 150 g groene linzen
  • 800 g gepelde tomatenblokjes
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 20 lasagnebladen met eieren
  • 3 bollen mozzarella
  • 100 g parmigiano
  • 5 cl rode wijn
  • 4 el olijfolie
  • Espelettepeper
  • zout
  • 2 uien (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 4 takjes tijm (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 1 takje rozemarijn (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 2 el balsamicoazijn (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 1 el ruwe rietsuiker (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 2 el olijfolie (voor de gekaramelliseerde uien)
  • Espelettepeper (voor de gekaramelliseerde uien)
  • zout (voor de gekaramelliseerde uien)
  • 8 dl melk (voor de bechamelsaus)
  • 50 g parmigiano (voor de bechamelsaus)
  • 80 g bloem (voor de bechamelsaus)
  • 160 g boter (voor de bechamelsaus)
  • Espelettepeper (voor de bechamelsaus)
  • zout (voor de bechamelsaus)
  • 1/4 kleine knolselder
  • 3 wortelen
  • 1 kleine courgette
  • 4 uien
  • 150 g groene linzen
  • 800 g gepelde tomatenblokjes
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 20 lasagnebladen met eieren
  • 3 bollen mozzarella
  • 100 g parmigiano
  • 5 cl rode wijn
  • 4 el olijfolie
  • Espelettepeper