Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
Recept zoekresultaten
Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
300 g
veggie Greenway gehakt
400 g
gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
1
rode ui
2 stengels
bleekselderij
2
tomaten
4
wortelen
1 teentje
knoflook
400 g
tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
500 g
passata basilicum Delhaize Bio
100 g
parmigiano reggiano Delhaize Bio
500 g
verse lasagnevellen Bertagni
10 cl
olijfolie
2 takjes
oregano
3 takjes
tijm
nootmuskaat
peper
50 g
boter (voor de bechamelsaus)
50 g
bloem (voor de bechamelsaus)
60 cl
sojaroom (voor de bechamelsaus)
1
courgette
300 g
veggie Greenway gehakt
400 g
gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
1
rode ui
2 stengels
bleekselderij
2
tomaten
4
wortelen
1 teentje
knoflook
400 g
tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
500 g
passata basilicum Delhaize Bio
100 g
parmigiano reggiano Delhaize Bio
500 g
verse lasagnevellen Bertagni
10 cl
olijfolie
2 takjes
oregano
3 takjes
tijm
nootmuskaat
Toon meer