Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g veggie Greenway gehakt
- 400 g gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
- 1 rode ui
- 2 stengels bleekselderij
- 2 tomaten
- 4 wortelen
- 1 teentje knoflook
- 400 g tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
- 500 g passata basilicum Delhaize Bio
- 100 g parmigiano reggiano Delhaize Bio
- 500 g verse lasagnevellen Bertagni
- 10 cl olijfolie
- 2 takjes oregano
- 3 takjes tijm
- nootmuskaat
- peper
- 50 g boter (voor de bechamelsaus)
- 50 g bloem (voor de bechamelsaus)
- 60 cl sojaroom (voor de bechamelsaus)
- 1 courgette
- 300 g veggie Greenway gehakt
- 400 g gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
- 1 rode ui
- 2 stengels bleekselderij
- 2 tomaten
- 4 wortelen
- 1 teentje knoflook
- 400 g tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
- 500 g passata basilicum Delhaize Bio
- 100 g parmigiano reggiano Delhaize Bio
- 500 g verse lasagnevellen Bertagni
- 10 cl olijfolie
- 2 takjes oregano
- 3 takjes tijm
- nootmuskaat