Recept zoekresultatenVollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
Recept zoekresultatenVollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
Delhaize logo
  • Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken
    A

Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakken

Vollenbak veggie lasagne in 50 minuten + 30 minuten bakkenA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g veggie Greenway gehakt
  • 400 g gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 tomaten
  • 4 wortelen
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
  • 500 g passata basilicum Delhaize Bio
  • 100 g parmigiano reggiano Delhaize Bio
  • 500 g verse lasagnevellen Bertagni
  • 10 cl olijfolie
  • 2 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • nootmuskaat
  • peper
  • 50 g boter (voor de bechamelsaus)
  • 50 g bloem (voor de bechamelsaus)
  • 60 cl sojaroom (voor de bechamelsaus)
  • 1 courgette
  • 300 g veggie Greenway gehakt
  • 400 g gegrilde aubergines Delhaize (diepvries)
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 tomaten
  • 4 wortelen
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g tomatenblokjes Delhaize (gepeld)
  • 500 g passata basilicum Delhaize Bio
  • 100 g parmigiano reggiano Delhaize Bio
  • 500 g verse lasagnevellen Bertagni
  • 10 cl olijfolie
  • 2 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • nootmuskaat