Vegetarische curry
door Jeroen Meus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 kl komijnpoeder
- zout
- 250 g witte rijst
- 1 e.l. olijfolie
- 1 dl kokosmelk
- 1 snuifje chilipoeder
- 1 peultje kardemom
- 1 kruidnagel
- 1/2 kl kurkuma
- 1/2 kl garam masala (Indisch kruidenmengsel of currypoeder)
- 2 zoete aardappelen
- 1/2 kl korianderzaad
- munt
- koriander
- 1 klein teentje knoflook
- 2 groene chilipepers (naar smaak)
- 100 g erwten (vers of uit de diepvries)
- 2 uien
- 100 g groene boontjes
- 3 tomaten
- 1/2 kl komijnpoeder
- zout
- 250 g witte rijst
- 1 e.l. olijfolie
- 1 dl kokosmelk
- 1 snuifje chilipoeder
- 1 peultje kardemom
- 1 kruidnagel
- 1/2 kl kurkuma
- 1/2 kl garam masala (Indisch kruidenmengsel of currypoeder)
- 2 zoete aardappelen
- 1/2 kl korianderzaad
- munt
- koriander
- 1 klein teentje knoflook