Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenMaaltijdsoep van de visser
Delhaize logo
  • Maaltijdsoep van de visser

Maaltijdsoep van de visser

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

1 op 5
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Maaltijdsoep van de visser

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 330 g aardappelen
  • 15 cl droge witte wijn
  • 150 g gepelde roze garnalen
  • 1 klein teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 dopje saffraanpoeder
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 300 g visfilets (roodbaars, pangasius, enz)

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Château La Roulerie 1er Cru Chaume 14 Wit

Chateau de la Roulerie

Château La Roulerie 1er Cru Chaume 14 Wit

50 cl

€34,99

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

300 gr

Bio

€11,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Saffraan | Poeder

Santa Maria

Kruiden | Saffraan | Poeder

5 gr

€9,05

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Fond | Vis

Maggi

Fond | Vis

90 gr

€5,79

Kabeljauwhaasje | IJsland

Delhaize

Kabeljauwhaasje | IJsland

+/- 325 gr

+/-€9,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Totaal:
+/-€84,62

Begin met koken

  1. Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
  2. Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
  3. Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
  4. Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.

Kooktip

Neem geen kabeljauw voor dit recept: deze vis valt gemakkelijk in stukjes uiteen tijdens het koken.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Overig
Herfst,Winter
Hoofdgerecht
  • Maaltijdsoep van de visser

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Château La Roulerie 1er Cru Chaume 14 Wit

Chateau de la Roulerie

Château La Roulerie 1er Cru Chaume 14 Wit

50 cl

€34,99

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

300 gr

Bio

€11,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Saffraan | Poeder

Santa Maria

Kruiden | Saffraan | Poeder

5 gr

€9,05

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Fond | Vis

Maggi

Fond | Vis

90 gr

€5,79

Kabeljauwhaasje | IJsland

Delhaize

Kabeljauwhaasje | IJsland

+/- 325 gr

+/-€9,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Totaal:
+/-€84,62