Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Recept zoekresultatenMaaltijdsoep van de visser
Delhaize logo
  • Maaltijdsoep van de visser

Maaltijdsoep van de visser

Maaltijdsoep van de visser
Gemiddeld
30-60 min.
1/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 330 g aardappelen
  • 15 cl droge witte wijn
  • 150 g gepelde roze garnalen
  • 1 klein teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 dopje saffraanpoeder
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 300 g visfilets (roodbaars, pangasius, enz)
  • 330 g aardappelen
  • 15 cl droge witte wijn
  • 150 g gepelde roze garnalen
  • 1 klein teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 dopje saffraanpoeder
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 300 g visfilets (roodbaars, pangasius, enz)

Begin met koken

1
Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
3
Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.
1
Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
3
Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Overig
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bloemige Aardappelen | Primeur
Delhaize Bloemige Aardappelen | Primeur
2 kg
2de tegen -50%
4
69
Coteaux du Layon 1er Cru Chaume | 2014
Chateau de la Roulerie Coteaux du Layon 1er Cru Chaume | 2014
50 cl
2de tegen -40%
34
99
Garnaal | Wok | Natuur
Delhaize Garnaal | Wok | Natuur
185 gr
-20%
  • little-lione.external.82792960.svg
3
59
€4,49
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Kruiden | Saffraan
Santa Maria Kruiden | Saffraan
0,5 gr
9
09
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
2
99
Kabeljauwhaasje | IJsland
Delhaize Kabeljauwhaasje | IJsland
+/- 325 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
9
91

Reeds in je keuken

Olijfolie | Cucinare
Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
1 l
2+1 gratis
13
99
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
+/-€76,22