Vatapia de Bahia


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 400 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 125 g gezouten en geroosterde pindanoten
- 2 teentjes knoflook
- 40 dl kokosmelk
- 3 e.l. olijfolie
- 400 g scampi’s
- fijngesneden bladpeterselie of koriander
- 1 limoen
- peper
- 1 rode peper
- 1 ui
- 1 stukje gember
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 400 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 125 g gezouten en geroosterde pindanoten
- 2 teentjes knoflook
- 40 dl kokosmelk
- 3 e.l. olijfolie
- 400 g scampi’s
- fijngesneden bladpeterselie of koriander
- 1 limoen
- peper
- 1 rode peper
- 1 ui
- 1 stukje gember